ذهن خالی

! مراقبه هایم را مینویسم پس هستم

ذهن خالی

! مراقبه هایم را مینویسم پس هستم

آدرس های تبلیغاتی در کامنت ها نمایش داده نخواهد شد .
با احترام


آن روزها رفتند
آن روزها مثل نباتاتی که در خورشید می پوسند
از تابش خورشید پوسیدند

آن روزها / فروغ فرخزاد

دنبال کنندگان ۱۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

زیبا هوای حوصله ابری است

چشمی از عشق ببخشایم

تا رود آفتاب بشوید

دلتنگی مرا

زیبا

هنوز عشق

در حول و حوش چشم تو می چرخد

از من مگیر چشم

دست مرا بگیر و کوچه های محبت را

با من بگرد

یادم بده چگونه بخوانم

تا عشق در تمامی دل ها معنا شود

یادم بده چگونه نگاهت کنم که تردی بالایت

در تندباد عشق نلرزد

زیبا آنگونه عاشقم که حرمت مجنون را

احساس می کنم

آنگونه عاشقم که نیستان را

یکجا هوای زمزمه دارم

آنگونه عاشقم که هر نفسم شعر است ...

زیبا

چشم تو شعر

چشم تو شاعر است

من دزد شعرهای چشم تو هستم

زیبا

کنار حوصله ام بنشین

بنشین مرا به شط غزل بنشان

بنشان مرا به منظره ی عشق

بنشان مرا به منظره ی باران

بنشان مرا به منظره ی رویش

من سبز می شوم

زیبا ستاره های کلامت را

در لحظه های ساکت عاشق

بر من ببار

بر من ببار تا که برویم بهاروار

چشم از تو بود و عشق

بچرخانم

بر حول این مدار

زیبا

زیبا تمام حرف دلم این است

من عشق را به نام تو آغاز کرده ام

در هر کجای عشق که هستی

آغاز کن مرا

" محمد رضا عبدالملکیان "

۱ نظر ۲۱ شهریور ۹۹ ، ۱۱:۳۹
ذهن خالی

عباس آقازاده، رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در نامه‌ای به ستاد ملی مدیریت کرونا، با بیان اینکه دستور «بازگشایی حضوری مدارس» با شرایط همه‌گیری کرونا و وضعیت قرمز بسیاری از مناطق کشور همخوانی ندارد، نسبت به وقوع «فاجعه انسانی» هشدار داد و بر لزوم لغو بازگشایی حضوری مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مناطق کشور تاکید کرد.
رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در نامه خود با اشاره به اینکه وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در اجلاس با مدیران این وزارتخانه، گفته که مدارس باید از شنبه ۱۵شهریور، به طور حضوری بازگشایی شوند، نوشت که این «دستور» وزیر آموزش و پرورش، با شرایط حاکم بر همه‌گیری ویروس کرونا و وضعیت «قرمز» بسیاری از مناطق کشور، همخوانی ندارد.
در بخش دیگری از نامه عباس آقازاده خطاب به ستاد ملی مدیریت کرونا که ریاست آن را حسن روحانی بر عهده دارد، تاکید شده است که «به خطر انداختن جان میلیون‌ها دانش آموز و آموزگار و خانواده‌هایشان، و دخالت در کارشناسی تخصصی نحوه مقابله و مبارزه با بیماری از سوی مسئولین غیرمرتبط با امور بهداشتی، می‌تواند در کمترین فاصله زمانی به یک فاجعه انسانی تبدیل شود.»
رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در پایان نامه خود تاکید کرد که از مسولین ستاد ملی مدیرت کرونا جدا تقاضا می‌کنیم ضمن اعمال قاطعیت در اجرای فرامین بهداشتی و پروتکل‌های ملی مبارزه با کرونا، از احتمال «بازگشایی حضوری مدارس» در همه مقاطع تحصیلی و در همه استان‌ها و مناطق کشور، اکیدا جلوگیری کنند.
همزمان محسن حاجی‌میرزایی، بر لزوم بازگشایی حضوری مدارس تاکید کرد و گفت که « تفاوت معناداری بین وضعیت های مختلف نیست و حتی از وضعیت سفید باید بیشتر نگران باشیم چون عدم رعایت پروتکل ‌ا این مناطق را تبدیل به وضعیت زرد می کند و بر همین اساس باید همه مناطق را مناطق پرخطر دانست و رعایت پروتکل ها را در نظر گرفت پس در تمام مناطق کشور، یک پروتکل رعایت می شود.»
وزیر آموزش و پرورش همچنین شامگاه پنج‌شنبه سیزدهم شهریور در یک برنامه تلویزیونی گفت که «طبق تفاهمی که با وزارت بهداشت داشتیم قرار شد همه مدارس را از ۱۵ شهریور باز کنیم و در همه مدارس پروتکل‌ها رعایت شود».
حاجی‌میرزایی تاکید کرد که اصل بر «حضور دانش آموزان در مدارس» است برای همین هر جا امکان اجرای پروتکل باشد، اصل بر آموزش حضوری است. او به «بازگشایی مدارس در آسیای جنوب شرقی از یک هفته قبل» اشاره کرد و گفت که هیچ آموزشی هم جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود.
در بخشی از این برنامه تلویزیونی، حاجی‌میرزایی درباره پروتکل‌های ابلاغ شده به مدارس، گفت که رعایت فاصله اجتماعی، زمان  ۳۵ دقیقه‌ای کلاس‌ها، توقف فعالیت‌های ورزشی و برنامه صبحگاهی، فاصله‌گذاری زمانی در رفتن و آمد دانش‌آموزان را بخشی از این پروتکل عنوان کرد.
او گفت که با بازگشایی حضوری مدارس، معلمان و دانش‌آموزان باید از ماسک استفاده کنند و مدارس نیز باید ضدعفونی شود ولی «هیچ بچه‌ای اگر در خانواده اش کسی به کرونا  مبتلا بود، نباید به مدرسه بیاید یا اگر کوچکترین نشانه سرماخوردگی داشت باید در منزل بماند.»
درباره سرویس مدارس نیز وزیر آموزش و پرورش گفت که «تعداد افرادی در سواری و ون در پروتکل ابلاغی به مدارس مشخص شده و سرویس‌ها باید قبل و بعد از حضور دانش آموزان ضدعفونی شوند.»
همزمان علی باقرزاده، رییس مرکز هماهنگی آموزش و پرورش گفت: «والدین دانش‌آموزان صبح شنبه ۱۵ شهریور قبل از اینکه فرزندان‍شان به سمت مدرسه حرکت کنند با مدرسه و در صورت آشنایی با معلم، مدیر یا معاون مدرسه تماس بگیرند تا ببینند که فرزندان‌شان باید به مدرسه بروند یا نه.»
حاجی‌میرزایی پیشاپیش بروز مشکلات در بازگشایی مدارس در شرایط شیوع کرونا را پذیرفت و گفت که «قطعا در ۱۵ روز اولیه کاستی‌هایی در ارتباط دانش آموزان و معلمان وجود دارد ولی ما رصد می‌کنیم و کادر ستادی ما موظفند به همه مدارس سر بزنند.»
علاوه بر مخالفت رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی با «بازگشایی حضوری مدارس»، پیشتر مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مدیریت کرونا، نیز هشدار داده است که «تجمعات معمول که هر روز و ساعت‌ها در مدارس انجام می‌شد، نباید رخ دهد و در غیر این صورت مدارس بهترین جا برای انتقال کرونا محسوب می‌شوند.»

۰ نظر ۱۴ شهریور ۹۹ ، ۱۱:۰۱
ذهن خالی

آیا تنها اطلاعات، دانش و مطالعه می‌تواند باعث شود ما یک زندگی عقلانی و خردمندانه داشته باشیم؟ بسیاری از ما ممکن است دانش و اطلاعات بالایی در زمینه‌هایی داشته باشیم و همیشه در حال کتاب خواندن باشیم؛ اما دچار مشکلاتی هیجانی شویم که دقیقا ناشی از باورها، تفکرات و شیوه فکری ماست! ذهن طبیعی و ناپرورده ما، هر چه را دریافت می‌کند؛ واضح، درست و حقیقت می‌پندارد! باعث می‌شود ما احساسات و خیالات خود را با تفکرات اشتباه بگیریم و بر اساس آنها تصمیم بگیریم! باعث می‌شود اعمالی بصورت واکنشی از ما سر بزند و بعد متعجب شویم چرا به نتایج درستی نرسیده‌اند! ذهن ناپخته، در مورد اینکه چگونه فکر می‌کند؛ فکر نمی‌کند! این ذهن بایستی پرورش پیدا کند.

شخصی که از کودکی به او آموخته‌اند برای اینکه خوب باشی؛ باید فلان عقیده خاص را داشته باشی یا شبیه ما فکر کنی تا مورد تایید باشی؛ وقتی هم بزرگ می‌شود تنها بر اساس باورهایی که از کودکی به او القا شده است؛ خودش، دیگران و جهان را می‌بیند؛ باورهایی که درستی یا نادرستی آنها زیر سوال نرفته‌اند! زمانی زندگی عقلانی خواهید داشت که هیچ عقیده‌ای را بدون پرسشگری نپذیرید! پرسشگری نیز یک مهارت است که نیاز به تمرین و آموزش صحیح دارد وگرنه باز سوالهایتان، ممکن است شما را به باورهای قبلی‌اتان برساند!

ابتدا دنبال فهمیدن باش؛ بعد فهمیده شدن! اکثر مشکلات هیجانی ما از فهمیدن اشتباه خودمان و دیگران است؛ نه فهمیده نشدن توسط دیگران! فهمیده نشدن توسط دیگران، رنج و غم که دارد؛ اما دیگر اضطراب و عصبانیت ندارد! افسردگی و احساس بی‌ارزشی ندارد! اینها را به شما فهمیدن اشتباه می‌دهد؛ فهم اشتباه خودتان، هیجاناتتان، واقعیت‌ها، اتفاقات و دیگران..!‌ فهمیدن درست، لزوما به معنای فهمیدن مثبت نیست؛ بلکه به معنای فهم و درک عقلانی و منطقی است.

یعنی من متوجه باشم چه افکار و برداشت‌هایی از حرف دیگران یا اتفاقی که افتاده دارم؟ چه هیجاناتی به واسطه این افکار و برداشت‌ها در من شکل گرفته است؟ این افکار و هیجانات، چه ارزش‌ها و مزایایی برای من و چه تاثیراتی بر من دارند؟ فهم درست باعث می‌شود من دیگران را درک کنم و بپذیرم که درک و فهم دیگران نیز مثل خودم محدود و ناقص است و من نمی‌توانم آنها را کنترل کنم یا تغییر دهم.

نویسنده: ادمین پیج

#پرسشگری #پرسشگری_سقراطی #آگاهی #دانش #علم #حقیقت #واقعیت #درک

با ما به #روانشناسی_عزت‌نفس 🕊 بپیوندید ↙


Telegram: 🆔 @realitymind
Insta: instagram.com/reality.mind

۰ نظر ۰۸ شهریور ۹۹ ، ۱۱:۲۴
ذهن خالی